The Best iPhone 12/12 Mini/12 Pro and 12 Pro Max Cases

 

Shop Now: Husa iPhone 12 Pro Ringke Fusion Transparenta

 

Materialele folosite pentru confectionarea seriei Fusion, au fost atent selectate, pentru a putea reda produsului final, un aspect elegant,slim, dar si o rezistenta optima.

Husa este formata dintr-un bumper siliconic, ce acopera in intregime lateralele si spatele telefonului. Husa este prevazuta cu colturi ranforsate, pentru a spori protectia la cazaturi. Capacele de protectie pentru orificii, sunt create impotriva prafului.

Husa dispune de un sistem anti-condens, format din puncte mici, distribuite uniform pe partea interioara a acesteia. Intetinerea husei este foarte usoara, aceasta curatandu-se foarte usor, cu apa si detergent.

Husa este un produs original Ringke si vine ambalat in blister, inscriptionat cu datele oficiale ale producatorului.

Husa prezinta decupaje precise, dedicate modelului iPhone 12.

Culoare: Transparent

Protectie: Fata, Lateral

Material: Silicon


Shop Now: Husa iPhone 12 Pro Ringke Fusion X Negru

Husa este un produs original Ringke, si vine ambalata in blister inscriptionat cu datele oficiale ale producatorului.

Noua serie Fusion X pentru iPhone 12 Pro, incorporeaza policarbonatul clasic, transparent, intr-un cadru elastic din silicon intarit, cu un design inovativ in forma de "X", centrat in cele patru colturi ale husei.

Aceasta dispune de decupaje dedicate modelului iPhone 12 . Husa prezinta colturi ranforsate, pentru a spori protectia la cazaturi. Protectiile la butoane, sunt marcate corespunzator functiei pe care o indeplinesc. Aceasta dispune de un sistem anti-condens, format din puncte mici, distribuite uniform pe partea interioara a husei.

Culoare: Negru

 

Shop Now:Husa Iphone 12 Pro Techsuit CarbonFuse Negru

De cele mai multe ori, husele ce ofera un nivel ridicat de protectie sunt grele, colturoase sau inestetice, insa nu este si cazul carcasei Mobster Carbon Fuse.

Aceasta are un aspect placut si modern care se adapteaza perfect preferintelor tale, intrucat nu modifica design-ul telefonului iPhone 12.

Husa de protectie este produsa din doua structuri maleabile care asigura telefonul in cazul unui impact neintentionat.

Zgarieturile sau praful nu vor avea nicio sansa daca alegi o carcasa Mobster Carbon Fuse, intrucat decupajele sunt special realizate pentru modelul tau de telefon. Absorbtia socurilor se datoreaza in special bumper-ului deoarece colturile acestuia sunt realizate utilizand tehnologia pernelor de aer. Chiar si zona camerei foto va fi ferita de zgarieturi, intrucat marginile din jurul acesteia sunt usor ridicate pentru a evita contactul cu suprafetele dure.

Carcasa pentru iPhone 12 Mobster Carbon Fuse nu afecteaza incarcarea wireless, asa ca nu va trebui sa o indepartezi inainte de fiecare utilizare.

Design-ul texturat impiedica aparitia urmelor de transpiratie si amprente pentru ca telefonul sa aiba intotdeauna un aspect ingrijit si modern.

Culoare: Negru

Protectie: Fata, Lateral

 

Shop Now: Husa Iphone 12 Pro SmartMobile Soft Negru

Husa Iphone 12 SmartMobile Soft Negru, interior din microfibra, cu un design minimalist, protejeaza telefonul fara a-I schimba dimensiunile substantial.

Culoare: Negru

Protectie: Fata, Lateral

Material: Silicon

 

Plata sigura
Plata sigura

online cu cardul, transfer bancar sau ramburs la curier

Retur gratuit
Retur gratuit

in maxim 30 de zile de la primirea comenzii

Transport gratuit la comenzi mai mari de 99 Lei
Transport gratuit la comenzi mai mari de 99 Lei

prin curer, in 2 -5 zile lucratoare

Ridicare personala
Ridicare personala

Ridicare personala de la standurile SmartMobile din cadrul Shopping City Sibiu si Promenada Sibiu