Screen Protectors

În zilele noastre, smartphone-urile sunt întotdeauna destul de valoroase pentru toată lumea.

Cu toții ne folosim smartphone-urile pentru a efectua apeluri, a crea conexiuni, tranzactii bancare,  cumpărături online, citim cărți electronice, etc...

Cu toate acestea, cand detineti un Apple iPhone este necesar sa-l protejați, astfel va rezista o perioadă prelungită. Cel mai plăcut mod de a proteja și adăuga un aspect elegant Apple iPhone este să aveți o protecție a ecranului de bună calitate. Puteți alege dintre mai multe opțiuni de ecranare a ecranului, dar obținerea celor mai bune și mai bune pentru smartphone-ul dvs. poate fi o provocare. Luați în considerare unii dintre factorii critici menționați mai jos atunci când vă gândiți să alegeți protectorul de ecran perfect pentru Apple iPhone 12.

Cele trei tipuri principale de materiale: sticlă, PET și TPU

Proprietățile anti-zgârieturi și durabilitatea sunt principalele caracteristici ale oricărui protector de ecran din sticlă bine temperat. Protectorul de ecran pe care îl alegeți trebuie să fie capabil să reziste lamelor, cheilor și foarfecelor etc. Producătorii trebuie să utilizeze materiale de calitate corectă pentru a spori durabilitatea și performanța. Protectoarele de ecran sunt fie construite din polietilenă (PET) sau termoplastic (TPU), fie din sticlă securizată. TPU este moale, în timp ce PET-ul este rigid, ceea ce face diferența semnificativă între PET și TPU. Protectoarele cu mai multe straturi din sticlă temperată prezintă mai multe straturi de material, cum ar fi filmul oleofob, nano-acoperire, antigel și acoperirea cu silicon a porilor. Aceste straturi ajută la evitarea frotiurilor de ulei și a diferitelor amprente digitale pe ecran și la îmbunătățirea utilității telefonului mobil.

Funcționalitate anti-orbire

Folie de Sticla Iphone 12 Pro Privacy FullScreen 6D

 

Protectoarele de ecran anti-orbire vă ajută să vă reduceți orbirea ecranului și să coborâți amprentele din stânga pe ecranele smartphone-ului. Păstrați Apple iPhone curat și nou.

Claritate clară a cristalului

Calitatea vederii telefonului dvs. nu ar trebui să fie afectată niciodată de un protector de ecran. Protectoarele de ecran din material plastic își pierd claritatea în timp. Acesta este motivul pentru care recomandăm protecții de ecran din sticlă temperată, deoarece eleganța lor oferă cea mai mare claritate a imaginii. Cel puțin 99% din transparența necesară pentru protecția ecranului din sticlă temperată optimă oferă o experiență de vizualizare foarte definită.

Acoperire completă și parțială

O altă zonă pe care trebuie să o luați în considerare atunci când intenționați să achiziționați un protector de ecran este acoperirea completă, care se referă la protecția marginilor care asigură claritatea imaginii și sensibilitatea incredibilă care necesită o sticlă curbată. Pentru protectorul de acoperire parțială, suprafața pixelilor afișajului este acoperită în principal.

9H - Durabilitate

Ecranul din sticlă securizată protejează ecranul împotriva zgârieturilor și deteriorării cu o duritate de 9 H. 9H se referă la scara de duritate minerală Moh cuprinsă între 1 și 10. Diamantul este de zece, iar sticla este de aproximativ cinci - zgârieturi pentru obiecte obișnuite, cum ar fi chei, monede, cuțite și chiar o protecție excelentă la nivel scăzut.

Un strat protector suplimentar

Confidențialitatea ecranului este o problemă serioasă și riscantă, deoarece sunteți în pericol de hacking vizual în timp ce utilizați smartphone-uri. Ecranul de protecție din sticlă securizată de pe piață este un strat de protecție suplimentar pentru telefoanele dvs. Acestea sunt realizate din filtre speciale de confidențialitate care permit luminii să curgă prin anumite unghiuri. Numai utilizatorul care vizualizează telefonul direct poate vedea ecranul backend. Este cea mai excelentă tehnică de securizare a datelor de pe ecran.

Acoperire și dimensiune

În ceea ce privește dimensiunea și acoperirea, protecția ecranului este diversă. Ar fi util dacă ați avea un protector de dimensiuni adecvat pentru a vă proteja ecranul smartphone-ului. De asemenea, este vital să alegeți dimensiunea exactă a protectorului de ecran pentru a vă proteja Apple iPhone de zgârieturi și praf. Un ecran optim al ecranului nu lasă loc pe margini pentru rănire. Cu toate acestea, diverși producători oferă iPhone protecții de ecran temperate pentru a alege, și este posibil să fiți perplex să alegeți cel mai bun pentru dvs. Nu trebuie să vă deranjați chiar și după ce ați citit factorii de mai sus pentru a lua în considerare atunci când alegeți unul. Am încercat să vă ușurăm lucrurile; de aceea am selectat cele două cele mai bune temperaturi de protecție din sticlă. Tehnologia inovatoare face instalarea ușoară și afișajul perfect reglabil.

Folie de Sticla Iphone 12 Pro FullScreen 6D

Concluzie

Smartphone-ul este o parte esențială a vieții noastre și nu îl putem nega, astfel încât protejarea ecranului scump iPhone 12 de zgârieturi sau orice alte daune este esențială. Nimănui nu-i va plăcea să cumpere un telefon scump care va începe să pară bătrân în lunile vechi din cauza zgârieturilor și a prafului.

Deci, achiziționarea oricărui dispozitiv de protecție de ecran de mai sus vă va economisi o avere care ar putea afecta telefonul.

 

 

 

 

Plata sigura
Plata sigura

online cu cardul, transfer bancar sau ramburs la curier

Retur gratuit
Retur gratuit

in maxim 30 de zile de la primirea comenzii

Transport gratuit la comenzi mai mari de 99 Lei
Transport gratuit la comenzi mai mari de 99 Lei

prin curer, in 2 -5 zile lucratoare

Ridicare personala
Ridicare personala

Ridicare personala de la standurile SmartMobile din cadrul Shopping City Sibiu si Promenada Sibiu