5 Back-to-School Accessories & Gadgets SmartMobile Essentials for 2021

1. A Watch That Keeps Track

Accessories Pentru adolescenți și tineri adulți mereu în mișcare, tehnologia purtabilă face o investiție excelentă înapoi la școală. Un smartwatch este o necesitate pentru studenții sportivi care doresc să-și măsoare antrenamentele, plus că monitorizează lucruri precum ritmul cardiac, nivelurile de oxigen din sânge și tiparele de somn. Ca să nu mai vorbim că pot plăti chiar de la încheietura mâinii prin Apple Pay și pot trimite un semnal SOS de urgență dacă ar trebui vreodată. În plus, copilul tău poate ține evidența apelurilor și mesajelor de la tine chiar de pe telefonul lor, deci nu există niciodată o scuză pentru a nu apela. Daca ti-ai achizitionat un SmartWatch cu siguranta vrei sa pastrezi imaginea ecranului fara nici o mica zgarietura.

Oferta SmartMobile pentru protejarea ecranului:

 

 

Comanda aici:

 

2. Smartphone Accessories

Suntem cu toti de accord ca un inceput de scoala merita un smartphone nou, si cum noile generatii de smarphone sunt la promotii in aceasta perioada cu siguranta majoritatea elevilor si studentilor se gandesc sa-si achizitioneze cele mai in tren smartphones. SmartMobile in perioada 25 August – 30 Septembrie vine cu o super cool oferta BACK TO SCHOOL. In magazinele SmartMobile vei beneficia de reducere 20%.

Ce trebuie sa faci?

Simplu!

Hai in magazinele SmartMobile cu dovada ca esti student sau elev si vei beneficia de 20% reducere la huse pentru smartphonul tau.

Fii in TREND!

Be Smart!

 

3. Wireless Earbuds

Simple, in trend si Wireless. Cu siguranta te-ai gandit la o pereche de casti wireless sa asculti muzica in drumul spre scoala sau in timpul pauzei, sau de ce nu sa asculti lectie in casti. Atentie sporita la ore si invatat zi de zi dar ne gandim si la momentele de pauza cand ne putem deconecta de la atentia orele lungi si muzica te poate ajuta sa te poti reclaxa.

Alege din oferta SmartMobile:

Comanda aici:

 

4. Over-The-Ear Bluetooth Headphones If you Hate Earbuds

Unora dintre copii nu le place sentimentul căștilor și preferă, în schimb, senzația de potrivire peste ureche. Casti Wireless Noice Cancelling Headphones USAMS Black se încarcă rapid, se simt moi și blând împotriva urechilor și au o capacitate decentă de anulare a zgomotului. Deși sunt mai mari decât căștile, acestea sunt doar 8 uncii, portabile și ușor de pliat și depozitat în carcasa inclusă. Încarcă și ele rapid - doar 10 minute oferă patru ore de sunet și se încarcă complet în două ore și apoi rulează 24 de ore.

Vezi oferta SmartMobile:

Comanda aici:

 

5.A Portable Charger Just In Case

Nu tot timpul ne amintim de incarcarea telefonului si cu siguranta avem nevoie de informatii pe tot parcursul zilei. Just In Case o baterie externa ne poate rezola problema. Mica, incape in aproape orice geanta si este necesara.

Oferta SmartMobile:

Comanda aici:

Plata sigura
Plata sigura

online cu cardul, transfer bancar sau ramburs la curier

Retur gratuit
Retur gratuit

in maxim 30 de zile de la primirea comenzii

Transport gratuit la comenzi mai mari de 99 Lei
Transport gratuit la comenzi mai mari de 99 Lei

prin curer, in 2 -5 zile lucratoare

Ridicare personala
Ridicare personala

Ridicare personala de la standurile SmartMobile din cadrul Shopping City Sibiu si Promenada Sibiu